Meest populair

Wat is een leuk cadeau voor je man

Wat is een leuk cadeau voor je man

Je man is bijna jarig en je hebt nog geen idee wat je hem cadeau moet geven. Goed nieuws, bij de Verjaardagman vind je talloze leuke mannen cadeaus. Wat dacht je van een heerlijk parfum cadeau of een barbecue als cadeau? In ons ruime assortiment heb je een overvloed aan keuze. Een origineel geschenk voor je man vinden, is bij ons geen probleem. Ook voor de sportieve man of de wereldreiziger kun je bij Verjaardagman altijd een geschikt mannen cadeau vinden. Het zoeken naar een geschikt cadeau voor je man begint hier.

 

Barbecue cadeau

Weber barbecueMannen staan graag achter de barbecue. Met zorg wordt het vlees gemarineerd en gegrild. Achter het fornuis zijn ze niet snel te vinden, maar als het op barbecueën aankomt, zijn ze helemaal in hun element. Moeiteloos grillen ze het vlees en maken naderhand ook nog eens keurig de barbecue schoon. Als jouw man ook graag achter de barbecue staat dan is het misschien een goed idee om hem dit jaar een barbecue cadeau te geven. Je man zal er hartstikke blij mee zijn en zonder zelf al te veel moeite te doen, geniet jij ook van een heerlijke maaltijd.

 

Een sportief cadeau

heren transport fiets merk puchOok als je op zoek bent naar een sportief cadeau heb je bij ons een ruime keuze. Als je geliefde graag fietst dan is het geven van een herenfiets een goede manier om hem eens extra te verrassen. Zeker met het mooie weer is het zalig om samen even op de fiets te stappen en de auto te laten staan. Fietsen is niet alleen gezond, maar het is ook nog eens erg gezellig en een goede manier om bij te praten.

 

Mannen cadeaus

gegraveerde glazenJe partner verrassen met een leuk cadeau kan weleens een hele opgave zijn. Voor vrouwen koop je nu eenmaal andere dingen als voor mannen. Het assortiment vrouwen cadeaus is vaak veel groter dan wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor je partner. Toch kun je bij ons altijd een leuk en origineel cadeau vinden. Zo hebben wij gegraveerde bierglazen in het assortiment, waarbij je de naam van je geliefde in het glas kan laten graveren. Een biertje drinken wordt op deze manier wel heel speciaal.