Meest populair

Kras wereldkaart

Kras wereldkaart – We reizen als Nederlanders heel wat af in ons korte leven. En zien veel van de wereld.
Het is zo fijn om al vast in het voren te genieten van de reis die je al geboekt hebt.
Mooie witte stranden met palmen langs het strand. Wie droomt er niet van of van die ene mooie vakantie die je een paar jaren geleden hebt gemaakt naar een ver land met prachtige natuur. De voorpret is al een belevenis op zich.

Je start met een geheel gouden landkaart die je in huis aan de koelkast, de deur of gewoon aan de muur kunt hangen. Vervolgens begin je met het wegkrassen van alle landen waar je al eens geweest bent. Denk hierbij aan de manier waarop je met een muntstuk een kraslot open krast.

De weggekraste landen worden in een andere kleur getoond, voorzien van geografische details. Op deze manier creëer je een geheel gepersonaliseerde wereldkaart met een duidelijk overzicht van de landen die je al bezocht hebt en welke je nog wilt gaan bezoeken.
Op de kras wereldkaart zijn voor het gebruiksgemak de landen helemaal goud gekleurd door het wegkrassen van het goud veranderen de bezochte landen in een andere kleur.
Hierdoor kun je met de kras wereldkaart gemakkelijk en in een mooi overzicht bijhouden waar je al geweest bent en plannen waar je volgende reis naar toe zal gaan.
Met een blik op de wereldkaart kun je elke dag kun je even weer genieten van de reis die nog komen gaat of even terugblikken op die ene onvergetelijke vakantie.

Specificaties:
vink groen verjaardagman Verkrijgbaar in 12 verschillende uitvoeringen.
vink groen verjaardagman Materiaal: Papier
vink groen verjaardagman Kleur: Goud

Kras wereldkaart hou bij bij waar je geweest bent of plan je reis.

€ 16,95 € 23.95

4.6 Total Score

User Rating: 4.6 (1 votes)