Meest populair

Gegraveerde wijnglazen

Een prachtig wit of rood wijnglas laten graveren met een leuke tekst of met je eigen naam!

Gegraveerde wijnglazen – Geef een persoonlijk tintje aan je cadeau. Een prachtig  wit of rood wijnglas laten graveren met een eigen tekst. Een wijnglas laten graveren is niet zomaar een cadeau. Het graveren maakt het een persoonlijk cadeau. Het is een verjaardagscadeau met een unieke tekst, wat als een super leuke herinnering wordt ervaren bij het krijgen van het glas. Een glas is niet zomaar een niet zeggend cadeau wat aan het einde van de avond aan de kant wordt gezet en uiteindelijk in de prullenbak beland. Nee, het is een nuttig, duurzaam cadeau en nuttige accessoire bij een lekkere fles wijn, wat bij vele gezellige borrelavonden en verjaardagen nog gebruik gaat worden.

In het assortiment zijn er verschillende type glazen te verkrijgen. Ben jij of de jarige een witte of rode wijn drinker. Het voorbeeld glas is geschikt voor witte wijnen en heeft een hoogte van 20,5 centimeter en een ruime inhoud van 41 cl.
Het glas of de glazen krijg je aangeleverd in een mooie cadeauverpakking, waardoor je met een mooi cadeau aankomt op de verjaardag.

Om het echt een uniek cadeau van te maken, maak je gebruik van onze foto-editor. Dit klinkt misschien heel spannend, maar is erg eenvoudig. Door het volgen van de aangegeven stappen kies je een ontwerp en de tekst met het lettertype naar keuze. Het enig wat je dan nog hoeft te doen is het glas of de glazen bestellen. En je wijnglas of wijnglazen zijn klaar als cadeau!

Op de foto is een voorbeeld te zien van een wijnglas uit ons assortiment.
Meer informatie dit type wijnglas
Merk: Royal Leerdam
Type: L’Esprit
Gravure: wit, het eindresultaat wijkt dus af van de voorbeeldafbeelding
Doorsnede: 8,5cm
Hoogte: 20,5cm
Inhoud: 41cl
Wijnsoort: wit
Vaatwasserbestendig

(Is dit niet het soort wijnglas wat jij zoekt? Onze partner bied meerdere soorten wijnglazen aan. Dus neem gerust een kijkje in hun assortiment.)

€ 14,95

User Rating: Be the first one!